Een verstopping of lekkage: zo weer verholpen

Loodgietersbedrijf Ch. Smit & Zoon in Den Haag: gespecialiseerd in sanitaire installaties en camera-inspecties!

Loodgietersbedrijf Ch. Smit & Zoon in Den Haag voert verschillende werkzaamheden uit. Wij verhelpen lekkages en verstoppingen in uw keuken, badkamer of toilet en vervangen alle voorkomende dakbedekkingen. Een verstopte riolering, schoorsteen of ventilatiekanaal? Door middel van een camera-inspectie achterhalen wij het probleem. Bel 070 3607299 voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Voorbeeld reparatie dakwerk

Dakwerk

Eén van onze specialiteiten is dakbedekking. Wij plaatsen zowel platte als hellende daken en zijn ervaren met het leggen van daken met bitumen, zink, lood, dakpannen en leistenen.

Naast het repareren of vernieuwen van het dak, plaatsen en renoveren wij ook hemelwaterafvoersystemen. Wij werken hierbij met de materialen zink en PVC.

Uw dak laten repareren door ons
Voorbeeld sanitaire installaties

Sanitaire installaties

Uw toilet laten vernieuwen of toch liever een geheel nieuwe badkamer? Wij leggen dit voor u aan. Uw oude sanitair wordt door ons volledig afgebroken en we leveren nieuwe aan u op. Neem ook contact met ons op voor herstel- en renovatiewerkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat u snel weer gebruik kunt maken van uw toilet en badkamer.

Voorbeeld afvoerputje wasbak

Rioolwerkzaamheden

Wij voeren alle rioolwerkzaamheden uit, zowel binnens- als buitenshuis. Dus loopt uw toilet niet meer goed door, is het regenwatersysteem verstopt of wilt u uw waterafvoer laten omleggen? Neem dan contact met ons op.

Ook voor een verstopt shuntkanaal of schoorsteenkanaal in bijvoorbeeld uw portiekwoning of op uw etage belt u 070 3607299.

Neem contact op met onze loodgieter
Apparatuur camera-inspecties

Camera-inspecties

Onze monteurs zijn in staat om met een camera rioleringen, shuntkanalen of schoorstenen te controleren op lekkages en verstoppingen. Via de camera-inspectie herkennen wij verschillende soorten schade zonder alles open te hoeven breken. Naar aanleiding van de camerabeelden beslissen we welke herstel- of renovatiewerkzaamheden uitgevoerd dienen te worden.